Get in touch with us

Roslagenssatellitmontage | Företag
1327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1327,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.1.1.1.1.1553591510,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Företag

Roslagens Satellitmontage

Företaget

Roslagens Satellitmontage har funnits i 25 år och utför alla typer av installationer av digitaltv, datanätverk och montering av bild och ljud. Vi kopplar in skrivare och annan kringutrustning till din dator, utökar det trådlösa nätverket så att det fungerar i alla rum.

Vi monterar projektor och duk till Ert konferensrum och hänger upp skärmar på stativ .

Att sätta upp en antenn kan väl vem som helst göra, tycker kanske du. Visst, men att få en kanonbild på din TV är inte lika självklart. Då krävs ofta en fackman med bred erfarenhet och rätt verktyg och mätinstrument.

Roslagens Satellitmontage sätter upp alla typer av antennanläggningar på din fastighet, drar kabel och ser till att du har bra mottagning på alla dina enheter.

Vi är dessutom återförsäljare för såväl Viasat, Canal Digital som Boxer och kan erbjuda dig det paket du vill ha, komplett installerat med mottagare och parabol. Självklart ser vi till att din Apple tv eller annan kringutrustning fungerar tillsammans med din antennanläggning. När det gäller datanätverk jobbar vi med Ubiquiti, Edimax , Ecs .

En stor fördel i jobbet är att inte vara höjdrädd. Det krävs mod att klättra flera meter över marken utan skyddsnät. Vi gör det varje dag!

projekt - 2020-09-09T162113.735